Ізраїль рекомендував громадянам не їздити в Україну через COVID-19

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю рекомендувало туристам не відвідувати Україну, незалежно від того, чи були вони вакциновані.
Reuters

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю рекомендувало туристам не відвідувати Україну, незалежно від того, чи були вони вакциновані.

Про це повідомляє газета The Jerusalem Post.

В список включені сім країн, де відзначено високий рівень захворюваності: Ефіопія, Бразилія, ПАР, Індія, Мексика та Туреччина. У відомстві зазначили, що список може доповнюватися, і рекомендували стежити за його змінами.

«Ситуація в світі така, що ми настійно рекомендуємо не виїжджати за кордон, якщо в цьому нема потреби. МОЗ визначив сім країн з дуже високою захворюваністю і високою ймовірністю зараження. Рекомендуємо по можливості не їздити в ці країни», - повідомив виконавчий директор міністерства Хезі Леві.

У МОЗ також наголосили, що новими штамами вірусу можуть заразитися не тільки ті, хто не зробив щеплення, а й вакциновані.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що в країні планують новий цикл щеплень через пів року. Ймовірно, в рамках нового етапу щеплення робитимуть дітям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: