У Чернівцях частково відновлять навчання у школах

Читать на русском
У Чернівцях з 26 квітня учні початкових класів підуть до школи. Відновлюють змішану форму навчання. Область у жовтій зоні карантину.
Юрій Лесюк

У Чернівцях під час засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС прийняли рішення дозволити відновити змішану форму навчання для учнів початкових класів шкіл.

«Ми відновлюємо змішану форму навчання для початкової школи з 26 квітня. А випускні та середні класи уже з травня підуть до школи. Але такі рішення мають ухвалити ще на засіданнях педагогічних рад кожної зі шкіл», – пояснив заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк, повідомляє «Укрінформ».

Степанов пообіцяв, що на Великдень нового карантину не будеПік коронавірусу пройдено, після Великодня навіть Київ можуть перевести в «жовту» зону карантину, але розслаблятися не варто

Як уточнили у пресслужбі міської ради за результатами попереднього опитування, 15 шкіл погодились почати працювати за змішаною формою навчання з 26 квітня (початкові класи). Решта навчальних закладів готові перейти на очну форму вже з травня.

Нагадаємо, Чернівецька область із 22 квітня рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС перейшла із «червоної» до «жовтої» зони карантинних обмежень.

Чернівецька обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала відновити очне навчання у школах із 5 травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: