Вілла Герасимова: нардеп повідомив НАЗК про «неточності» в декларації

Читать на русском

Співголова фракції «Європейська солідарність» Артур Герасимов, який не задекларував двоповерховий маєток в Іспанії, повідомив, що поінформував Національне агентство з питань запобігання корупції про «неточності» у декларації.

Коментар пресслужба партії «Європейська солідарність» надала редакції Радіо Свобода після публікації журналістського розслідування.

Вілла Герасимова в Іспанії. Політик каже, що повідомив НАЗК про неточності в декларації та про двоповерховий маєток в Іспанії

«Щодо ситуації з нерухомістю, зазначеною у розслідуванні програми «Схеми», повідомляю, що за власної ініціативи у встановленому законом порядку поінформував НАЗК, направивши туди відповідне повідомлення про можливі неточності у декларації, про які мені, на жаль, стало відомо вже після завершення терміну декларування за 2020 рік», – йдеться у повідомленні пресслужби.

Раніше журналісти «Схем» повідомили, що співголова фракції «Європейська солідарність» Артур Герасимов не задекларував двоповерховий маєток в Іспанії.

Нагадаємо, наші аналітики дослідили, що у другого співголови фракції «Європейська солідарність» досить скромна декларація. У 2020 році він отримав дохід від зарплати, у нього немає грошей на рахунках, але є мільйон гривень, 69 тис. доларів і 17 тис. євро готівкою.

Їздить депутат на Range Rover 2018 року випуску, з цінних речей – наручні годинники Breguet і IWC.

Також «Слово і діло» писало, про доходи і майно лідерів парламентських фракцій та груп, які вони показали у деклараціях-2020.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: