«Право на владу»: чи завершиться загострення на кордоні та чи стала влада менш корумпованою

Читать на русском
У прямому ефірі токшоу Право на владу о 21.45 сьогодні йтиметься про те, чи завершиться загострення на кордоні після того, як Володимир Путін відведе свої війська.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, чи завершиться загострення на кордоні після того, як Володимир Путін відведе свої війська. Чого домоглась Москва цим маневром?

Також до студії завітає генеральна прокурорка Ірина Венедіктова. Тема дискусії: Весна прийшла, саджати будемо? Чи стала влада менш корумпованою за президента Зеленського? Де посадки топкорупціонерів, яких він вимагав від генпрокурорки? Йтиметься і про гучні корупційні справи та про відновлення кримінальної відповідальності за брехню посадовців у деклараціях. Як і чому збагачуються чиновники у владі?

У розмові про відведення російських військ від кордону та про вічно живу корупцію у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук візьмуть участь: генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, Президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, голова комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник генерального прокурора України (2015-2016) Давид Сакварелідзе, народний депутат, «Слуга народу» Данило Гетманцев, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, гендиректор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, правник Геннадій Друзенко, головний редактор програми «Гроші» Сергій Мальнєв, народний депутат, позафракційний Олександр Дубінський, адвокат, блогер з Росії Марк Фейгін.

Нагадаємо, сьогодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що вирішив завершити військові навчання в Південному та Західному військових округах. З 23 квітня війська почнуть повертатися до пунктів постійної дислокації.

На військову активність Росії відреагували в США і в ЄС. Країни закликали Кремль негайно відвести війська від українських кордонів.

На цьому тижні Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель повідомляв, що біля кордону України перебуває 150 тисяч російських військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: