Підозрюваний у справі про зґвалтування у поїзді Київ-Маріуполь помер в СІЗО

Читать на русском
У СІЗО помер чоловік, який намагався зґвалтувати жінку у потязі Маріуполь-Київ в липні минулого року.
ілюстративне фото

У СІЗО помер чоловік, який намагався зґвалтувати жінку у потязі Маріуполь-Київ в липні минулого року. Йому загрожувало до 5 років в'язниці.

Про смерть підозрюваного повідомила постраждала від нападу Анастасія Лугова в Facebook у вівторок, 20 квітня.

Безпека в поїздах: як захистити пасажирів під час подорожейПотяги повинні супроводжувати поліцейські й це зменшить випадки правопорушень під час руху, вважає експерт.

«Суд перенесли у зв'язку зі смертю обвинуваченого. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13 квітня. Не буду надто емоційною, але хочу сказати, що страх, в якому я жила весь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене, як далі жити...Так ось - цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи», - написала вона.

Вона додала, що в суді і в подальшому буде разом із захисниками відстоювати свої права, «тому що за те, що сталося, повинен нести відповідальність не тільки він».

Нагадаємо, 31 липня 2020 року в одному з вагонів потяга Маріуполь-Київ підозрюваний напав на жінку, побив її і намагався зґвалтувати в присутності її малолітнього сина.

Зловмисником виявився уродженець Запоріжжя, 1975 року народження. Його затримали. Чоловікові за двома статтями ККУ загрожувало покарання у вигляді позбавлення до 5 років.

Після інциденту міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що у потяги «Укрзалізниці» повертають охорону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: