«Укрзалізниця» заявила про запас пального на 4 доби

Читать на русском
В УЗ склалася критична ситуація з запасом пального через відмову постачальників. Пального залишилося лише на 4 доби.
фото з відкритих джерел

У компанії «Укрзалізниця» на сьогоднішній день склалася критична ситуація із запасом пального через відмову постачальників.

Про це повідомила пресслужба компанії у понеділок, 19 квітня.

Ціни на пальне: які виклики має пройти Україна навесніЯк ситуація з цінами на нафту позначиться на вітчизняному паливному ринку, у коментарі Слово і діло пояснив директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн.

Зараз «Укрзалізниця» має 2 контракти на постачання 10 тис. тонн дизельного пального. Але, як стверджують у компанії, через відмову постачальників відвантажувати пальне за договорами, компанія володіє запасом дизельного пального лише на 4 доби.

«Укрзалізниця» контролює ситуацію і має чіткий план заходів для забезпечення необхідного обсягу пального найближчим часом», - запевнили у пресслужбі.

Нагадаємо, на минулому тижні слідчі Нацполіції провели обшуки у філії Центру забезпечення виробництва АТ «Укрзалізниця» в рамках справи про закупівлю мастильних матеріалів за завищеними цінами.

Перед цим співробітники ДБР влаштували обшуки у головному офісі «Укрзалізниці» в Києві.

У березні цього року Кабмін звільнив Володимира Жмака з посади очільника УЗ. А в лютому СБУ викрила схему розкрадання на «Укрзалізниці».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: