У Борисполі правоохоронці закрили 36 підпільних гральних залів

Читать на русском

У Борисполі Київської області правоохоронці закрили 36 підпільних гральних залів, роботу яких організували п'ятеро місцевих жителів.

У Борисполі Київської області правоохоронці закрили 36 підпільних гральних залів, роботу яких організували п'ятеро місцевих жителів.

Про це повідомляє управління Нацполіції Київської області в понеділок, 19 квітня.

«Діяли заклади в закритому режимі із дотриманням суворої конспірації, доступ до ігор могли отримати тільки перевірені «клієнти» за попередньою домовленістю з адміністратором», - йдеться в повідомленні.

Гральний бізнес в Україні: скільки коштують ліцензії у 2021 роціВартість ліцензії на азартні ігри залежить від розміру мінімальної зарплати в Україні на 1 січня.

Зазначено, що під час понад 50 обшуків вилучили 458 одиниць грального обладнання, комп'ютерів та готівкові кошти. Організатором грального бізнесу був 38-річний чоловік, який діяв разом із чотирма іншими особами у віці від 20 до 36 років.

Правоохоронці припинили діяльність 36 гральних закладів та повідомили про підозру 5 організаторамПоліція Київщини

За фактом організації незаконного ігрового бізнесу відкрито понад 40 кримінальних проваджень за статтею про незаконну діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей, вчинене групою осіб (ч.3 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України). Фігурантам вже повідомили про підозру. Їм загрожує від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк на один рік.

Нагадаємо, в Україні зали ігрових автоматів сплатили 18 мільйонів за ліцензії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: