Зведення ООС: кількість ворожих обстрілів зросла

Читать на русском
Протягом минулої доби, 16 квітня, на Донбасі було зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків.
фото з відкритих джерел

За добу, 16 квітня, на Донбасі зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Напередодні було шість обстрілів. Втрат немає.

Про це повідомили в пресцентрі ООС.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

Зокрема, неподалік від населених пунктів Новгородське, Мар'їнка та Опитне бойовики стріляли з мінометів 82-го і 120-го калібрів, а біля селища Невельське - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті населених пунктів Водяне, Луганське та Новоолександрівка окупанти атакували з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а біля селища Майорськ - зі стрілецької зброї.

Поблизу селищ Тарамчук і Красногорівка проти бійців ООС застосували станкові протитанкові гранатомети, а біля Пісків - підствольні гранатомети і стрілецьку зброю.

Біля Майорська ворог провів дистанційне мінування з гранатометів мінами ПОМ-2. Сьогодні вранці бойовики стріляли неподалік Водяного з автоматичних станкових гранатометів.

За даними штабу ООС, жертв і поранених немає.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у Парижі назвав умови миру на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: