В Ізраїлі скасували обов'язкове носіння масок на вулиці

Читать на русском
В Ізраїлі вирішили скасувати обов'язкове носіння захисних масок на вулиці з неділі, 18 квітня.
фото REUTERS

Влада Ізраїлю вирішила скасувати обов'язкове носіння захисних масок на вулиці з неділі, 18 квітня.

Про це заявив міністр охорони здоров'я країни Юлій Едельштейн, передає NEWSru.co.il.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

За його словами, рішення про скасування носіння масок на вулиці було прийнято на тлі поліпшення епідеміологічної ситуації в Ізраїлі. При цьому в закритих приміщеннях носіння масок як і раніше буде обов'язковим.

«Маски покликані захистити нас від коронавірусу. Після того, як фахівці прийшли до висновку, що вони більше не потрібні на свіжому повітрі, я їх відмінив. Завдяки вакцинації рівень захворюваності в Ізраїлі невисокий, і це зробило можливим нове послаблення», - сказав Едельштейн.

Відзначимо, станом на 16 квітня, в Ізраїлі немає жодного населеного пункту зі статусом «червоного» з точки зору епідеміологічної ситуації.

За останніми даними, в Ізраїлі повністю вакциновані понад 53% населення країни і близько 73% дорослого населення (старші за 16 років).

Нагадаємо, в Україні влада вважає, що запроваджувати тотальний локдаун потреби немає. У МОЗ країни також заявляли, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: