Сьогодні у Нідерландах відновлять слухання у справі MH17

Читать на русском
У Нідерландах продовжать розгляд справи про збитий авіалайнер рейсу МН17 Малайзійських авіаліній на Донбасі в липні 2014 року.

У четвер, 15 квітня, у Нідерландах продовжать розгляд справи про збитий авіалайнер рейсу МН17 «Малайзійських авіаліній» на Донбасі в липні 2014 року.

Суд зупинив оцінку у справі проти обвинуваченого росіянина Олега Пулатова до 15 квітня.

Катастрофа MH17: як відбуваються судові слухання в ГаазіУ Гаазі майже рік триває суд у справі про катастрофу MH17 над Донбасом. Основні події – на інфографіці.

Раніше стало відомо, що експертів у справі катастрофи рейса МН17 повинні допитати до початку розгляду справи по суті. Очікується, що допити проведуть до кінця квітня 2021.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року над Донбасом був збитий літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines рейсу MH17. Всі 298 осіб на борту загинули.

Спільна слідча група з розслідування катастрофи рейса MH17 визначила, що літак був збитий самохідною установкою «Бук», що належить 53-ій бригаді з міста Курська у Російській Федерації. У червні 2019-го слідчі назвали імена чотирьох підозрюваних у причетності до катастрофи MH17.

У березні 2020 року в Окружному суді Гааги (Нідерланди) розпочався судовий процес у справі про катастрофу рейсу MH17 Малайзійських авіаліній. «Слово і діло» пропонує подивитися, що уже заслухали на суді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: