В Іспанії затримали трьох українських моряків

Читать на русском
Українських моряків затримали ще 27 березня у близько 275 км на південний схід від острова Гран-Канарія (Канарські острови).

Трьох українських моряків затримали в Іспанії, їх підозрюють у торгівлі наркотиками - на судні Albatros Guard VSL, членами екіпажу якого були українці, виявили 18 тонн наркотиків.

Про це повідомляє профспілка працівників морського транспорту України.

Українських моряків затримали ще 27 березня у близько 275 км на південний схід від острова Гран-Канарія (Канарські острови). На борту судна з українськими моряками виявили вантаж із гашишем.

«Вийшовши на зв'язок з сім'ями 7 квітня, моряки повідомили, що незадовго до арешту, коли Albatros Guard VSL перебував у морі, до нього підійшло інше невідоме судно, з якого на його борт були скинуті мішки з невідомим вантажем. Після чого екіпажем Albatros Guard VSL було отримано розпорядження його власника - прийняти вантаж на борт і доставити до порту. За словами моряків, про характер вантажу команді відомо не було», - повідомили в профспілці.

Затримання українців відбулося у рамках спецоперації іспанських правоохоронців, які стежили за судном ще з грудня 2020 року.

Зараз українські моряки містяться в пенітенціарному закладі Сальто де Негро в Лас-Пальмасі в очікуванні суду.

Раніше повідомлялося про те, що пірати захопили українських моряків біля берегів Африки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: