У «червоній» зоні знову половина областей України

Читать на русском
МОЗ оновило зони карантину. Полтавська область з 15 квітня перейшла у червону. Всього в ній зараз Київ і 12 областей (половина країни).
фото УНІАН

Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони. Після потрапляння до «червоної» Полтавської області, в неї знову входять 12 областей і Київ. Тобто, половина країни.

Такі дані на сайті МОЗ у четвер, 15 квітня.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 15 квітняВ Україні вже вакцинувалися 419 300 людей від COVID-19. Найбільшу кількість щеплень було проведено у Дніпропетровській області.

Так, на сьогодні у «червоній» зоні: Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

У «жовтій» зоні зараз три області: Івано-Франківська, Закарпатська і Херсонська.

Всі інші - у «помаранчевій».

Показник госпіталізацій перевищено у Києві і ще 19 областей: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської.

Нагадаємо, про перехід Полтавської області до «червоної» зони стало відомо 13 квітня.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 16 ​​427 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: