Закон про виплати ФОПам набув чинності

Читать на русском
Закон про виплати ФОПам -  про компенсації бізнесу і найманим працівникам, зареєстрованим у регіонах, в яких встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки, набрав чинності.
Слово і діло

У п'ятницю, 9 квітня, закон про компенсації бізнесу і найманим працівникам, зареєстрованим у регіонах, в яких встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки, набрав чинності.

Документ вчора опублікували у виданні «Голос України».

Карантинні виплати: як отримати від держави 8 тисяч гривеньУ березні 2021 року уряд знову пообіцяв бізнесові виплатити по 8 тисяч гривень компенсації за збитки від локдауну. Як та хто може отримати ці гроші ‒ покрокова інструкція.

Як відомо, по 8 тисяч гривень отримають ті ФОПи та наймані працівники підприємств, основний вид економічної діяльності яких входить до Переліку основних видів економічної діяльності, стосовно яких здійснюються додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, 30 березня Верховна рада підтримала в цілому законопроєкт №5300 про допомогу ФОП і найманим працівникам через локдаун в «червоних» зонах.

Раніше президент Володимир Зеленський підписав закон про допомогу ФОП через локдаун у розмірі 8 тисяч гривень, який Рада схвалила в кінці березні.

Як та хто може отримати виплати і що для цього потрібно зробити, розібралося «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: