Сьогодні у більшості областей проходить пробне ЗНО

Читать на русском
У суботу, 10 квітня, в більшості регіонів України почалося пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року.
фото з відкритих джерел

У суботу, 10 квітня, в більшості регіонів України почалося пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. У Києві, Чернігівській та Миколаївській областях дату тестів змістили.

Про це повідомляли в МОН.

ЗНО-2021 у Києві: які зміни анонсували для 11-класниківСтоличним школам пропонують переглянути навчальні програми для одинадцятикласників. Випускники київських шкіл можуть завершити цей навчальний рік у квітні через підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання.

Так, 10 квітня учасники пробного ЗНО повинні були з'явитися до пунктів тестування о 10:50. Саме тестування повинно було початися близько 11:00.

У МОН попереджали, що всі учасники пробного ЗНО зобов'язані дотримуватися протиепідемічних заходів(бути в масках, мати дезінфектори і користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування).

Незалежно від того, коли саме учасники будуть проходити оцінювання, для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких предметів з переліку і пройти тестування вдома.

Учасники, які будуть проходити оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді в онлайн-сервіс 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану.

Учасники з Києва, Чернігівської та Миколаївської областей, для яких тестування перенесено на 24 квітня, зможуть внести свої відповіді з 24 до 28 квітня (після проходження оцінювання).

Нагадаємо, пробне ЗНО у Києві, Чернігівській та Миколаївській області перенесено на 24 квітня через зміни графіка роботи транспорту на час карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: