Курорт «Буковель» знову відкрився для туристів

Читать на русском
Буковель відновив свою роботу після карантину. Катання на лижах у Буковелі триватиме до кінця квітня.
bukovel.com

Гірськолижний курорт «Буковель» відновив свою роботу після того, як Івано-Франківська область вийшла з «червоної» зони карантину.

Про це повідомили пресслужба курорту і співвласник туркомплексу Олександр Шевченко на сторінці в Facebook.

Карантин в Україні: які обмеження і як довго будуть діяти в облцентрахЯкі карантинні обмеження і на який термін запровадили в обласних центрах України, розібралося Слово і діло.

«Відновлюється можливість людям працювати і отримувати гідну заробітну плату. Якимось таємним чином ми перескочили з червоної зони відразу до жовтої .... Українські Карпати зараз знову можуть приймати туристів», - сказав Шевченко.

За його словами, зараз працюють підйомники №1, №2 та №7. Але з кожним днем ​​будуть відкривати все більше підйомників, трас і інших об'єктів. Катання на лижах у Буковелі триватиме до кінця квітня, уточнив Шевченко.

Нагадаємо, на початку березня туристичний комплекс «Буковель» продовжував працювати, незважаючи на «червону» зону карантину.

«Буковель» закрили через локдаун тільки з 13 березня. Відповідне рішення ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Тоді повідомлялося, що курорт закривають до 27 березня.

І тільки з 29 березня в Івано-Франківській області почалося поетапне послаблення карантинних обмежень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: