Курорт «Буковель» продовжить роботу, незважаючи на жорсткий карантин

Читать на русском
Гірськолижний курорт Буковель в Івано-Франківській області буде працювати, незважаючи на червону зону карантину з 26 лютого.
hotelsbukovel.com.ua

Гірськолижний курорт «Буковель» в Івано-Франківській області, який від сьогодні в «червоній» зоні карантину, буде працювати, але з деякими обмеженнями.

Про це повідомляє пресслужба «Буковелю».

Кабмін заборонив пасажирські перевезення в «червоній» зоні карантинуОбмеження не торкнуться транзитних перевезень; перевезень легковими автомобілями, де пасажирів, включаючи водія, не більш як 5 осіб.

Зокрема, під час жорсткого карантину з 26 лютого до 12 березня будуть працювати траси і підйомники, готелі (в тому числі з включеними сніданками). На винос і з доставкою можна буде робити замовлення в кафе, барах, ресторанах.

При цьому на два тижні курорт обіцяє скасувати масові заходи, концерти та розважальні програми.

Як додали в пресслужбі, на території «Буковелю» зберігається масковий режим, всюди доступні ємності з антисептиками, проводиться ретельне прибирання і кварцування номерів, а медичний пункт працює в цілодобовому режимі. У ньому в разі потреби можна зробити ПЛР-тест.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу Івано-Франківська область з 26 лютого перейшла до «червоної» зони карантину з суворими обмеженнями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: