На Донбасі сьогодні знову загинув український військовий

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил у понеділок, 12 квітня, від вогнепального пострілу загинув український боєць.
фото з відкритих джерел

У районі проведення операції Об'єднаних сил в понеділок, 12 квітня, від вогнепального пострілу загинув український військовослужбовець.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ» на сторінці в Facebook.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

Як повідомляється, в результаті прицільного обстрілу позицій підрозділів Збройних сил України з боку бойовиків один військовослужбовець ООС отримав вогнепальне кульове поранення, не сумісне з життям.

На місці події зараз працює керівний склад військової частини і робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Про подію повідомили представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, у минулі вихідні на Донбасі Україна також зазнала нових втрат. 10 квітня в результаті смертельного кульового поранення загинув 24-річний військовий родом з Харківської області, старший солдат, військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Андрій Теперик.

Також повідомлялося про пораненого бійця.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: