Уздовж всієї лінії розмежування розгорнули українські спостережні групи СЦКК

Читать на русском
Із метою якісного виконання визначених завдань вздовж усієї лінії розмежування розгорнуті спостережні групи української сторони СЦКК.
Операція об'єднаних сил

Із метою якісного виконання визначених завдань вздовж усієї лінії розмежування розгорнуті спостережні групи української сторони СЦКК.

Про це інформує пресцентр ООС.

«З метою якісного виконання визначених завдань вздовж усієї лінії розмежування розгорнуті спостережні групи Української сторони СЦКК. На особовий склад цих груп, у взаємодії з військовими підрозділами Збройних Сил України, покладаються надважливі завдання – безпосередньо контролювати та координувати режим припинення вогню, а у випадках порушення Мінських домовленостей збройними формуваннями Російської Федерації, оперативно проводити верифікацію порушень для своєчасного інформування вищого керівництва держави», – йдеться у повідомленні.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

Важливими напрямками роботи спостережних груп є контроль та координація дотримання гарантій безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт на об’єктах цивільної інфраструктури регіону. Безпосередня присутність автомобілів спостережних груп Української сторони СЦКК поблизу лінії розмежування покликана слугувати гарантією безпеки в зонах їх відповідальності.

Зазначають, що окупантам не до вподоби постійний контроль з боку СММ ОБСЄ та Української сторони СЦКК за діями проросійських найманців, тож вони всіляко намагаються перешкоджати діяльності Місії та дискредитувати роботу Української сторони СЦКК.

Нагадаємо, у неділю, 11 квітня, збройні формування РФ тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті ворожого обстрілу жоден український військовий не постраждав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: