Мінрегіон готує нові проєкти для реалізації з ЄІБ

Читать на русском
Міністерство розвитку громад та територій України готується до реалізації нових проєктів з Європейським інвестиційним банком у сфері водопостачання та зовнішнього освітлення.
Facebook Олексій Чернишов

Міністерство розвитку громад та територій України готується до реалізації нових проєктів з Європейським інвестиційним банком у сфері водопостачання та зовнішнього освітлення.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов у Facebook.

«Під час зустрічі з головою представництва ЄІБ в Україні Жаном-Еріком де Загоном обговорили стан поточних спільних проєктів та плани на майбутнє. Спільно з Європейським інвестиційним банком - нашим надійним партнером - ми реалізовуємо «Надзвичайну кредитну програму для відновлення України», – написав Чернишов.

Зарплата, квартири, доходи від майна: що є у міністра регіонів ЧернишоваАвтомобілі, будинки, доходи від оренди та зарплата - такі статки задекларували Чернишов і його дружина

Він зазначив, що у межах Програми схвалено 246 проєктів. ЄІБ надав 200 млн євро на їхню реалізацію. Ці кошти спрямовані на реконструкцію великих об’єктів соціальної інфраструктури на Сході України. До переліку об’єктів входять спеціалізовані медичні й освітні заклади.

«Зараз Мінрегіон готується до нових спільних проєктів із ЄІБ у сфері водопостачання та зовнішнього освітлення. Також плануємо розвивати мономіста та забезпечувати справедливу трансформацію вугільних територій», - зазначив Чернишов.

Нагадаємо, Чернишов розповів, що буде з будинками, які ДАБІ не вводить в експлуатацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: