У Польщі продовжили жорсткий карантин

Читать на русском
Уряд Польщі прийняв рішення продовжити чинні в країні карантинні обмеження на дев'ять днів. Таким чином, карантин буде діяти щонайменше до 18 квітня.
Фото - RMF24.

Уряд Польщі вирішив продовжити чинні в країні карантинні обмеження на дев'ять днів. Таким чином, карантин буде діяти щонайменше до 18 квітня.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Польщі Адам Недзельський, передає RMF24.

Ризик або ефективність: чи можна вакцинуватися від коронавірусу різними препаратамиНаскільки безпечно та ефективно щепити людей різними вакцинами, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Ми вирішили, що діють обмеження будуть продовжені на термін трохи більше ніж тиждень. Трохи, тому що ми хочемо, щоб це був період, що включає також наступні вихідні. Це додаткова міра безпека буде діяти до 18 квітня. Тоді ми приймемо інше рішення, що робити далі», - заявив він.

До 18 квітня в Польщі будуть закриті готелі, торгові центри (за винятком продуктових магазинів, аптек, кіосків преси), кінотеатри, театри, музеї, гірськолижні траси, басейни, спортзали, сауни, ресторани, бари, тенісні корти та казино.

Також буде діяти заборона на роботу дитсадків і перукарень, великих магазинів меблів і будматеріалів.

Нагадаємо, 25 березня уряд Польщі прийняв рішення ввести додаткові обмеження.

А 17 березня уряд Польщі вирішив знову ввести локдаун по всій країні. З 20 березня залишаються закритими театри, торгові центри, кінотеатри, готелі, басейни, та різні спортивні установи. Школи повинні повернутися на дистанційне навчання не раніше 9 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: