Ексчиновника ЗСУ підозрюють у махінаціях під час закупівлі квартир для військових

Читать на русском
Колишнього чиновника ЗСУ підозрюють у закупівлі квартир для військових зі збитками понад 30 млн грн.
gp.gov.ua

Колишнього заступника керівника одного з підрозділів Збройних Сил України підозрюють у закупівлі квартир для військових зі збитками понад 30 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба ОГП у понеділок, 5 квітня.

Хабарі та розтрата коштів на «Великому будівництві»: про що повідомляла СБУПро які факти розтрати коштів і вимаганні хабарів на Великому будівництві повідомляли в СБУ.

За даними слідства, заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ протягом 2017-2018 років, діючи за попередньою змовою, забезпечив закупівлю через Міноборони квартир для військових за завищеними цінами.

«Відповідно до тендерної документації було закуплено 90 квартир в Дніпропетровській області за ціною 13 тис грн за квадратний метр на загальну суму понад 80 млн грн. Однак, відповідно до оціночної будівельної експертизи ціна квадратного метру у цьому регіоні становила 8 тис грн. Внаслідок таких дій державним інтересам завдано понад 30 млн грн збитків», - йдеться у повідомленні.

Колишньому чиновнику ЗСУ вже повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України). Триває слідство.

Нагадаємо, у Львові на будівництві казарм розтратили близько 5 мільйонів гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: