Уже на п'ятій дільниці 87-го округу недорахувалися бюлетенів

Читать на русском
Окружна виборча комісія №87 визнала недійсним голосування на дільниці №260028. Також на цій дільниці виявили розбіжність у голосах.
Укрінформ

Окружна виборча комісія №87 визнала недійсним голосування на дільниці №260028. Також на цій дільниці виявили розбіжність у голосах.

Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

На засіданні ОВК продовжили повторний підрахунок бюлетенів на 20 дільницях. Першою була дільниця №260028. Після відкриття пакету з бюлетенями, який з 31 березня знаходився на приміщенні ОВК, голова ДВК заявила, що деякі бюлетені запаковані по-іншому. Деякі пакети мали ушкодження.

Довибори в Раду: що обіцяли виборцям потенційні переможціУ Донецькій та Івано-Франківській області пройшли довибори в Раду. Що обіцяли потенційні переможці, розібралося Слово і діло.

«Пакет з невикористаними бюлетенями виявився надірваним, втім під час перерахунку кількість бюлетенів співпала. Також члени комісії звертали увагу, що по-іншому були запаковані бюлетені з голосами за Олександра Шевченка», – повідомляють спостерігачі.

Під час підрахунку голосів за Шевченка члени ОВК нарахували 79 бюлетенів, в той час як у протоколі було вказано 172 голоси.

Член ОВК від «Слуги народу» запропонував визнати недійсним голосування на цій дільниці, оскільки, за його словами були відсутні контрольні талони, які кидають у виборчі скриньки.

Це вже п'ята дільниця, де виявлено розбіжність голосів за кандидата Олександра Шевченка, та четверта, де визнано недійсним голосування.

Нагадаємо, довибори народного депутата по 87-му виборчому округу в Івано-Франківській відбулися 28 березня.

Явка на виборах склала лише 23,72%.

У виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області був «заморожений» підрахунок голосів виборців через відсутність членів окружної виборчої комісії і дільничних виборчих комісій.

2 квітня на одній із дільниць 87 округу вибори визнали недійсними

Також недійсними вибори визнали на виборчій дільниці, у селі Манява.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: