В Одесі вибухнув газ у житловому будинку, є постраждалі (доповнено)

Читать на русском
В Одесі сьогодні вдень у багатоквартирному будинку вибухнула газоповітряна суміш, після цього почалася пожежа. Постраждали 4 людини.
dsns.gov.ua

В Одесі сьогодні вдень у багатоквартирному будинку у провулку Хуторський вибухнула газоповітряна суміш, після цього почалася пожежа.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Інцидент стався 2 квітня. Рятувальникам про нього повідомили о 14:39. У будинку в Суворовському районі в квартирі на другому поверсі стався спалах газоповітряної суміші, почалася пожежа.

Жителів евакуювали через двері і через вікна по автодрабині. Всього було евакуйовано 15 осіб.

«Попередньо постраждали 4 людини (стан уточнюється), частково зруйновано перекриття між другим і третім поверхами і частково зруйнований сходовий марш», - йдеться в повідомленні.

О 15:31 пожежу на площі 50 квадратних метрів загасили, додали рятувальники.

У результаті вибуху одна особа від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні, двох осіб з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано, а ще двом особам які отруїлися чадним газом надано медичну допомогу без госпіталізації. Відселено мешканців 12 квартир першого під'їзду.

Нагадаємо, в січні в Одеській області також стався вибух газу в житловому будинку. Також були постраждалі мешканці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: