Названо області, де найбільше зайнятих ліжок з киснем

Читать на русском
Найвищий показник завантаженості ліжок з киснем у Києві. Напружена ситуація також у Львівській, Житомирській та Миколаївській областях.
Фото Слово і діло

На сьогоднішній день найвищий показник завантаженості ліжок з киснем у Києві - майже 84%. Напружена ситуація також у Львівській, Житомирській та Миколаївській областях.

Про це під час брифінгу 2 квітня повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Карантин в Україні: які обмеження і як довго будуть діяти в облцентрахЯкі карантинні обмеження і на який термін запровадили в обласних центрах України, розібралося Слово і діло.

«Щодо завантаженості ліжок з киснем. У столиці зайнято майже 84% ліжок з киснем - це найвищий показник в цілому по країні. Також напружена ситуація у Львівській області - понад 71%, у Житомирській області - майже 71%, у Миколаївській області також 71,5% зайнятих ліжок з киснем. Це найвищі показники по країні щодо зайнятих ліжок», - розповів він.

Глава МОЗ зазначив, що одночасно в західних областях, які першими потрапили до «червоної» зони: Івано-Франківська, Закарпатська і Чернівецька - ситуація стабілізувалася.

«Зменшується кількість госпіталізованих людей, як наслідок звільняються ліжка. На сьогодні показники завантаженості ліжок з киснем менше 50%, або близько 50%», - сказав міністр.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 19 893 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: