У Києві не будуть знімати обмеження швидкості з 1 квітня

Читать на русском
Київська влада прийняла рішення - не дозволяти підвищення швидкості руху до 80 км / год з четверга, 1 квітня.
facebook.com/kyivtransportDTI

Київська влада ухвалила рішення – не дозволяти підвищення швидкості руху до 80 км/год з четверга, 1 квітня, на 17 вулицях міста.

Про це повідомила пресслужба КМДА в середу, 31 березня.

Київ посилює локдаун: закривають школи і дитсадкиУ Києві з 1 квітня закриють продуктові ярмарки. З 5 квітня - школи і дитсадки. Громадський транспорт і метро працюватиме за спецперепустками.

«На сьогодні жодна з 17 вулиць, де з 1 квітня до 1 листопада передбачена можливість підвищення швидкості руху, не відповідає повністю необхідним критеріям. На зазначених вулицях фіксується високий рівень аварійності та тяжкості наслідків ДТП», - пояснили в КМДА.

Як уточнюється, перевірку вулиць проводили представники Департаменту транспортної інфраструктури, Управління патрульної поліції, КК «Київавтодор» та КП «Центр організації дорожнього руху».

Як відомо, у 2019 році мерія Києва ухвалила рішення про те, що дозволена максимальна швидкість автомобілів буде змінюватися в столиці в залежності від сезону.

Так, на осінньо-зимовий період вона встановлюється на позначці в 50 км/год, а на весняно-літній збільшується до 80 км /год. Згідно із затвердженою постановою, другий період почнеться з 1 квітня і до 1 листопада.

Нагадаємо, у Києві з 5 квітня почнуть відключати опалення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: