Синоптики дали прогноз на останній день березня

Читать на русском
У середу, 31 березня, по всій території України очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень повітря прогріється від 10 до 17 градусів.

У середу, 31 березня, по всій території України очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень повітря прогріється від 10 до 17 градусів. Вночі в центрі, на півночі і півдні прогнозуються невеликі заморозки.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У центральних, північних і східних частинах країни вночі температура коливатиметься в межах -1 +2. Вдень повітря прогріється від +10 до +13 градусів. Опадів не очікується. Вітер південно-східний. Його швидкість не перевищить 8 метрів на секунду.

На заході температура повітря вночі складе від 0 до +7. Вдень стовпчики термометрів у регіоні піднімуться від +12 до +17. Вітер очікується помірний.

На півдні країни вночі прогнозується 0 +2 градусів, вдень повітря прогріється до +11 +13. У Криму в темну пору можливі невеликі - до -1 - заморозки. Денна температура коливатиметься від +10 до +12.

У Києві 31 березня мінлива хмарність. Вітер помірний, південно-західний. Нічна температура складе +4 +6 градусів, вдень очікується від +14 до +16.

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 березня, в Україні погода буде місцями сніжною і дощовою. Вдень температура повітря підвищиться до +12.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: