Убивство активіста у Києві: заарештовані двоє підозрюваних

Читать на русском
Печерський райсуд Києва 29 березня заарештував двох підозрюваних у вбивстві громадського активіста і добровольця, тіло якого знайшли в канаві.

Печерський райсуд Києва 29 березня заарештував двох підозрюваних у вбивстві громадського активіста і добровольця, тіло якого знайшли в канаві в Київській області напередодні. Очікується рішення щодо третього підозрюваного.

Про це повідомила прессекретар Київської міської прокуратури Надія Максимець, передає УНН.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

«Печерська окружна прокуратура внесла в суд клопотання щодо обрання всім трьом підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Станом на 14:00 судом задоволено клопотання прокурора про двох осіб - їх взяли під варту на 2 місяці без можливості внесення застави. Триває розгляд клопотання щодо третього підозрюваного», - сказала він.

Нагадаємо, у Києві викрали, а потім убили громадського активіста, залишивши тіло в канаві в Київській області. Померлого виявили 28 березня.

У ЗМІ повідомлялося, що загиблий - Олександр Мандич, громадський активіст і доброволець-ветеран з позивним «Ташкент».

Поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: