Вбивство старшого інспектора кіберполіції в Києві: встановлено підозрювану

Читать на русском
Виключається зв'язок вчиненого підозрюваної вбивства з професійною діяльністю загиблої або її майновим станом
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Києві затримали підозрювану в жорстокому вбивстві старшого інспектора Департаменту кіберполіції Святослави Петрової, яку виявили рано вранці 7 березня мертвою в Дарницькому районі Києва.

Про це повідомила прокуратура Києва у Facebook.

«За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних доказів затримана 37-річна мешканка столиці, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину. Попередньою причиною вбивства є раптово виник конфлікт між підозрюваною і загиблою, які були між собою знайомі», - йдеться в повідомленні прокуратури.

Виключається зв'язок вчиненого підозрюваної вбивства з професійною діяльністю загиблої або її майновим станом. Поліція продовжує встановлювати всі обставини злочину, призначено проведення низки експертиз, у тому числі судово-медичних щодо причин смерті жінки.

Прокуратура планує вимагати для підозрюваної запобіжний захід у вигляді безальтернативного арешту. Підозрюваній загрожує покарання згідно зі статтею 115 КК України - від семи до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, в Києві рано вранці 7 березня було виявлено тіло жінки з більш ніж 40 ножовими пораненнями. При собі загибла мала посвідчення співробітника Національної поліції. Пізніше стало відомо, що виявлене тіло належить старшому інспектору Департаменту кіберполіції Святославі Петровій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: