Спостерігачі фіксують перші порушення на довиборах у Раду

Читать на русском
У Донецькій та Івано-Франківській областях відбуваються довибори у Раду. Зафіксували процедурні порушення на декількох дільницях у Донецькій області.
ГО Опора

У Донецькій та Івано-Франківській областях відбуваються довибори у Раду. Зафіксували процедурні порушення на декількох дільницях у Донецькій області.

Про це повідомляють в громадській організації «Опора».

Процедурні порушення зафіксували на декількох дільницях у Донецькій області, а також недостатню кількість скриньок. Так, в одній зі шкіл із шести скриньок було лише чотири. Також на двох дільницях помітили, що члени комісії неправильно носять захисні маски.

Довибори в Раду в окрузі №50: що обіцяють лідери виборчих перегонівВ окрузі 50 Донецької області 28 березня пройдуть довибори в Раду. Що обіцяють фаворити виборчих перегонів.

Також зафіксували, як виборці приходять на дільницю з символікою кандидата. Так, у Мирнограді на виборчій дільниці жінка прийшла у приміщення з брендованою сумкою від кандидата. Спостерігачка зафіксувала інцидент, однак поліцію викликати не встигла. Комісія ніяк не відреагувала.

У селищі Ланчин в Івано-Франківській області спостерігачі помітили, як громадянину дали бюлетень для голосування за посвідченням водія. Хоча за законом на дільниці необхідно пред'явити паспорт, тимчасове посвідчення громадянина або військовий квиток (для військовослужбовців строкової служби).

Нагадаємо, у неділю, 28 березня, у двох округах у Донецькій та Івано-Франківській областях проходять вибори до Верховної Ради України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: