Лазебна пояснила, коли розрахують субсидії на наступний опалювальний сезон

Читать на русском
Міністерство соціальної політики України розрахує субсидії на наступний опалювальний сезон. Про це розповіла міністр Марина Лазебна.
Фото з відкритих джерел.

Міністерство соціальної політики України розрахує субсидії на наступний опалювальний сезон. Про це розповіла міністр Марина Лазебна.

«Розробляється механізм єдиного річного продукту на газ, щоб не було таких коливань ціни протягом року. Буде визначена єдина ціна річного продукту, укладені договори, і ми зможемо планувати», - сказала Лазебна РБК-Україна.

Марина Лазебна: «Ресурсів мало, але ми намагаємось допомогти тим, кому найважче»Міністр соцполітики Марина Лазебна в інтерв'ю розповіла, як планує подолати бідність серед людей з інвалідністю, а також, коли в Україні введуть накопичувальну пенсійну систему.

Вона запевнила, що у держбюджеті вистачає коштів на субсидії до кінця опалювального сезону.

«Що стосується квітня, який є останнім місяцем опалювального сезону, ми його точно пройдемо, у нас вистачає коштів», - додала міністр.

Нагадаємо, НКРЕКП 5 березня попередньо схвалила введення річного продукту ціни на природний газ. Проєкт спрямований на подальше обговорення протягом місяця.

Проєкт рішення передбачає базову річну пропозицію, яку постачальники повинні пропонувати всім побутовим споживачам на період з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Раніше ми писали, скільки українців отримують субсидію.

Крім того «Слово і діло» розібралося, як протягом року змінилася виплата субсидій в Україні.

Також пропонуємо почитати інтерв’ю міністра соцполітики Марини Лазебної аналітичному порталу «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: