Євросоюз може посилити обмеження щодо видачі віз 13 країнам

Читать на русском
Європейський Союз погрожує 13 країнам Африки і Близького Сходу посиленням обмежень щодо видачі шенгенських віз. Причиною назвали  «недостатню» співпрацю в репатріації своїх громадян.
Europortal

Європейський Союз погрожує 13 країнам Африки і Близького Сходу посиленням обмежень щодо видачі шенгенських віз. Причиною назвали «недостатню» співпрацю в репатріації своїх громадян.

Про це повідомило видання Welt am Sonntag.

У ЄС зазначають, ці країни недостатньою мірою виконують передбачені міжнародним правом зобов'язання щодо репатріації своїх громадян. Йдеться переважно про шукачів притулку, які отримали відмову в ЄС.

Трудова міграція: скільки українців працювали за кордоном в 2019-2021 рокахСтаном на 2021 рік за кордоном на заробітках може перебувати близько 2,5-3 мільйонів українців.

У виданні зазначають, що ймовірно Єврокомісія хоче «розпочати діалог» щодо реадмісії з Іраком, Іраном, Лівією, Сенегалом, Сомалі, Малі, Гамбією, Камеруном, Республікою Конго, Єгиптом, Еритреєю, Ефіопією та Гвінеєю-Бісау.

Нагадаємо, в ЄС розповіли, коли впровадять COVID-сертифікати. Документ буде необов'язковим, але авіакомпанії можуть вимагати у пасажирів його наявність.

Влада Китаю хоче спростити в'їзд для іноземців, які зробили щеплення вакцинами від COVID китайського виробництва.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: