Стала відома особа одного із загиблих 26 березня на Донбасі військових

Читать на русском
Одним із загиблих на Донбасі виявився український офіцер-сапер, який брав участь у бойових діях з 2014 року
Ілюстративне фотоФото ТАСС

Названо ім'я та військове звання одного із загиблих 26 березня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі українських військових. Це виявився підполковник Збройних сил України Сергій Коваль.

Про це повідомляє військова частина а2641.

«Кадровий офіцер, випускник Кам'янець-Подільського військово-інженерного інституту, Сергій Васильович все своє професійне життя присвятив Збройним Силам України. Пройшов складний шлях від командира взводу розмінування до командира загону пошуку та знешкодження саморобних вибухових пристроїв. Мав досвід участі в миротворчих операціях. З початку російсько-української війни - учасник АТО / ООС. Неодноразово нагороджувався відомчими нагородами», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 26 березня вдень бойовики з мінометів 82-го калібру та іншого озброєння обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Шумів. В результаті ворожого обстрілу четверо військових загинули та двоє отримали поранення.

Глава держави Володимир Зеленський відправив начальника Генерального штабу України Сергія Корнійчука на Донбас. Таке доручення він дав після загострення ситуації на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: