Разумков допустив два позачергових засідання 30 березня

Читать на русском
Голова Верховної ради Дмитро Разумков допускає, що 30 березня, можуть пройти два позачергових засідання. Він розповів, що на них розглянуть.
Дмитро Разумковфото LIGA.net

Наступного вівторка, 30 березня, у Верховній раді можуть відбутися одразу два позачергових засідання. На одному розглянуть ряд законопроєктів, на другому – заслухають звіт силовиків щодо подій під ОПУ 20 березня.

Про це розповів голова парламенту Дмитро Разумков, передає пресслужба ВР у четвер, 25 березня.

Акція протесту під ОПУ: «Слуга народу» ініціює позачергове засідання РадиФракція «Слуга народу» ініціює позачергове засідання парламенту - нардепи мають намір дати оцінку протесту, який відбувся під Офісом президента в суботу, 21 березня.

«Попередньо ми можемо говорити про те, що позачергове засідання Верховної ради, швидше за все, відбудеться у вівторок о 13:00. Можливо, їх навіть буде два», – повідомив він.

Разумков уточнив, що одне засідання може бути ініційоване президентом для розгляду ряду економічних питань та протидії пандемії.

«Паралельно з цим народні депутати звернулися до апарату Верховної ради щодо видачі їм підписних листів на ще одне позачергове засідання, яке, швидше за все, також відбудеться у вівторок», – зазначив спікер ВР.

На другому засіданні, за його словами, передбачається заслуховування звіту представників силових відомств щодо подій під Офісом президента 20 березня.

«В цілому, я думаю, що може бути десь до 17-18 питань, які ВР зможе розглянути у вівторок», – додав Разумков.

Нагадаємо, напередодні нардеп «Слуги народу» Олексій Устенко в коментарі «Слово і діло» розповів, що позачергове засідання Ради перенесли з 26 березня на 30 березня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: