Вірменія скасувала воєнний стан

Читать на русском
Парламент Вірменії 24 березня проголосував за скасування воєнного стану, оголошеного у вересні через військові дії у Карабасі.
armenpress.am

Парламент Вірменії у середу, 24 березня, проголосував за скасування воєнного стану, оголошеного в країні наприкінці вересня 2020 року через війну у Нагірному Карабасі.

Рішення було прийнято під час засідання, повідомляє Armenpress.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

За скасування воєнного стану проголосували 118 депутатів, 1 проти, 1 утримався, повідомив спікер парламенту Арарат Мірзоян.

«Національні збори Республіки Вірменія прийняло проєкт рішення НС про скасування воєнного стану в Республіці Вірменія, ініційований опозиційними фракціями «Освічена Вірменія» і «Процвітаюча Вірменія», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, воєнний стан у Вірменії запровадили наприкінці вересня 2020 року через військові дії у Нагірному Карабасі.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян після політичних консультацій з президентом республіки Арменом Саркісяном і лідерами трьох парламентських фракцій заявив, що позачергові парламентські вибори не можуть відбутися в умовах воєнного стану.

Як повідомлялося, вибори парламенту Вірменії призначили на 20 червня цього року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: