Громадський транспорт у Києві не зупинятимуть – КМДА

Читать на русском
Столиця не зупинятиме роботу громадського транспорту, проте він працюватиме з суворим дотриманням протиепідемічних норм.
Фото з відкритих джерел

Столиця не зупинятиме роботу громадського транспорту, проте він працюватиме з суворим дотриманням протиепідемічних норм.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Як відомо, сьогодні Кабмін передав повноваження місцевій владі самостійно вирішувати обмеження щодо роботи громадського транспорту у регіонах у «червоних» зонах.

За словами Поворозника, сьогодні на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА ухвалили рішення не зупиняти роботу громадського транспорту столиці – наземного та метрополітену. Громадський транспорт курсуватиме з наповненістю не більше 50 відсотків місць.

Нагадаємо, станом на 22 березня в Україні вже вісім регіонів у «червоній» зоні карантину – Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

Раніше «Слово і діло» перерахувало карантинні обмеження у Києві, які запровадили на три тижні через складну ситуацію з коронавірусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: