У Раді розповіли про візит Разумкова до Бельгії

Читать на русском
Спікер ВР Дмитро Разумков 22 березня розпочав робочий візит до Бельгії. Рада може зібратися на позачергове засідання 25 березня.
iportal.rada.gov.ua

Голова Верховної ради Дмитро Разумков у понеділок, 22 березня, почав робочий візит до Бельгії.

Про це повідомляє пресслужба ВР.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

Як повідомляється, у Брюсселі Разумков повинен зустрітися з заступником генсека НАТО Мірчею Джоане, президентом Європарламенту Давидом Сассолі і головою Палати представників Бельгії Е. Тільйо.

«У вівторок, 23 березня, Дмитро Разумков здійснить візит до Палати депутатів Люксембургу. Згідно з програмою візиту, голова Верховної ради України зустрінеться з головою Палати депутатів Люксембургу Ф. Етгеном, з членами Комітету із закордонних та європейських справ Палати депутатів Люксембургу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нардепи скасували пленарні засідання парламенту до закінчення локдауну у Києві, який триватиме до 9 квітня.

Однак Рада може зібратися на позачергове засідання. Як припустив нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк сьогодні в Telegram, позачергове засідання може пройти у четвер, 25 березня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: