ЗСУ посилили захист повітряного простору на північно-західному напрямку

Читать на русском
На бойове чергування в системі ППО в секторі відповідальності на Волині заступив дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського.

На північно-західному напрямку ЗСУ посилили повітряний простір України.

На бойове чергування в системі ППО в секторі відповідальності на Волині заступив дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського, повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ в Facebook.

«Сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові здатності по всій території держави, в тому числі й на північно-західному напрямку», - сказав підполковник Денис Ізосімов, додавши, що це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням, і проведення бойових, дослідницьких і випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні «Ягорлик».

«Чергові сили цілодобово несуть бойове чергування у системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як в повітряному просторі країни, так і за її межами. Щодня до несення бойового чергування залучається понад 1000 військовослужбовців Повітряних Сил», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що українських військових на Донбасі навчають проводити переговори.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: