Місцеві бюджети отримають кошти на розвиток спортивної інфраструктури

Читать на русском
Місцевим бюджетам передбачена субвенція у розмірі 500 мільйонів гривень для розвитку спортивної інфраструктури в регіонах.
fripeek

Місцевим бюджетам передбачена субвенція у розмірі 500 мільйонів гривень для розвитку спортивної інфраструктури в регіонах.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Він відзначив, що цього тижня уряд ухвалив низку рішень, що сприятимуть розвитку регіонів. Одним з таких рішень є розвиток спортивної інфраструктури.

«Насамперед це стосується об’єктів, призначених для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань, а також навчально-тренувальних зборів для національних збірних. На програму передбачено 500 млн гривень», - зазначив Шмигаль.

Держбюджет-2021: які дотації отримають регіониНайбільші базові дотації передбачені для місцевих бюджетів Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Луганської областей.

Він додав, що з державного бюджету передбачена також субвенція на реалізацію проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України у 2021 році. Це дасть змогу реалізувати 233 проєкти, що спрямовані на вирішення потреб внутрішньо переміщених осіб і передбачають відновлення об’єктів медичної, освітньої, культурної та спортивної інфраструктури регіонів.

Нагадаємо, нові умови надання субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам, які раніше затвердив Кабмін, можуть посилити залежність розподілу субвенції від «побажань» нардепів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: