З семи КПВВ на Донбасі перехід працює тільки в одному – ДПСУ

Читать на русском
На Донбасі з семи відкритих КПВВ щоденний пропуск здійснюється тільки у Станиці Луганській.
dpsu.gov.ua

На Донбасі з семи відкритих КПВВ щоденний пропуск здійснюється тільки у «Станиці Луганській». На КПВВ «Новотроїцьке» бойовики відкривають рух двічі на тиждень.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ у суботу, 20 березня.

КПВВ із Кримом і на Донбасі: що обіцяють зробити політикиВолодимир Зеленський і Олексій Резніков обіцяють відкривати сервісні центри на КПВВ на Донбасі і на адмінкордоні з Кримом.

«За рішенням Командувача операції Об’єднаних сил усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування. Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00. Однак, рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорах заблокований з боку тимчасово окупованої території України. З семи відкритих КПВВ щоденний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю», - йдеться у повідомленні.

Прикордонники відзначили, що 18 березня окупанти анонсували розблокування дорожніх коридорів навпаки КПВВ «Щастя» і «Золоте». Однак пропуск через лінію розмежування на цих напрямках так і не почався, повідомили у ДПСУ.

Нагадаємо, на КПВВ Станиця Луганська з 19 березня почали тестувати на COVID всіх, хто виїжджає з ОРЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: