У Львові запровадили локдаун

Читать на русском
У Львові ввели посилений карантин до 28 березня. Працюватимуть продуктові магазини, аптеки та зоомагазини.
Фото: пресслужба Садового

У Львові ввели посилений карантин до 28 березня. Працюватимуть продуктові магазини, аптеки та зоомагазини.

Про це повідомив у Facebook міський голова Андрій Садовий.

Уточнюється, що господарським магазинам можна буде тільки видавати замовлення. Зачиняються усі заклади культури (театри, кінотеатри, музеї, концертні майданчики). Заклади громадського харчування працюватимуть «на виніс» та доставлення.

Рік із COVID-19 в Україні: як змінювалася кількість інфікованих та померлихРік тому в Україні був зареєстрований перший випадок коронавірусу. На інфографіці – помісячна динаміка захворюваності та смертності від COVID-19.

Салони краси та спортивні зали працюватимуть лише за індивідуальним попереднім записом. Під заборону потрапляють усі масові заходи.

Молодша школа йде на весняні канікули, а старші класи вчитимуться дистанційно.

«Динаміка госпіталізації тяжких хворих не зменшується. Маємо зробити все необхідне для того, щоб не допустити колапсу медичної системи міста. Це час, за який зможемо облаштувати додаткові місця у лікарнях та поліклініках. Також це єдина можливість обірвати ланцюжок захворювання. Тому просимо всіх при можливості залишатись вдома, носити маски, дотримуватись дистанції», – заявив Садовий.

Нагадаємо, раніше у МОЗ розповіли, що Київ і Вінницька область на межі потрапляння до «червоної» зони через ситуацію з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: