Степанов заявив про необхідність прискорення вакцинації

Читать на русском
Міністр припустив, що процес вакцинації в Україні повинен істотно прискоритися після відкриття мобільних кабінетів
Максим СтепановПраво на владу

Хоча Україна вже повинна була вийти на рівень близько 14 тисяч вакцинованих на добу, поки що добові цифри вакцинованих українців не перевищують дев'яти тисяч.

Про це 15 березня, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

Степанов зазначив, що у зв'язку з цим вже розмовляв з представниками місцевої влади в регіонах України, щоб спонукати їх істотно збільшити кількість вакцинованих найближчими днями.

«Під час наради з головами обласних державних адміністрацій я ставив питання, щоб вийти не на 10, а на понад 12-14 тисяч вакцинованих на день. У них для цього є всі можливості», - сказав він.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

Також міністр припустив, що процес вакцинації в Україні повинен істотно прискоритися після відкриття мобільних кабінетів.

Нагадаємо, станом на 15 березня в Україні вже вакцинували від коронавірусу 53 155 осіб. Вони отримали першу дозу вакцини.

На вакцинацію від COVID-19 в лист очікування МОЗ записалися вже майже чверть мільйона українців.

13 березня в МОЗ заявили, що темпи вакцинації від коронавірусу в Україні були невисокими через вихідні дні у зв'язку зі святами. Про темпи вакцинації варто говорити хоча б через два місяці після її початку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: