У Вінниці лікарні для COVID-пацієнтів заповнені на 95%

Читать на русском
У Вінниці через складну ситуацію з коронавірусом більшість лікарень для пацієнтів із COVID заповнені на 95%. Вже залучено 80% кисневих точок.

У Вінниці через складну ситуацію з коронавірусом більшість лікарень для пацієнтів із COVID заповнені на 95%. Вже залучено 80% кисневих точок.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Вінницької міської ради.

Загальна завантаженість ліжкового фонду п'яти міських лікарень, де надають допомогу хворим на коронавірус, на сьогодні становить 85%. Але у лікарнях №1 і №3, а також у пологовому будинку №1 місця зайняті на 95%.

У Вінниці на сьогодні хворіють 7 013 осіб. З них понад 500 пацієнтів госпіталізовані. За словами директора місцевого департаменту охорони здоров'я Олександра Шиша, Вінницька область має найбільшу динаміку зростання захворюваності COVID-19 за останні 30 діб - 15 216 випадків.

За віковою структурою серед важких хворих переважають пацієнти у віці 50-69 років і вище. По летальних випадкам - в основному це також люди похилого в категорії 65+, які мають складні супутні захворювання (ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, ожиріння і цукровий діабет). Загальний показник летальності від коронавірусу в Вінниці складає 1,7%.

Нагадаємо, міська влада Вінниці вирішили ввести в місті обмеження «червоної» зони через різке погіршення ситуації з COVID-19. Зараз Вінницька область в «помаранчевій» зоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: