Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, є поранені

Читать на русском
Протягом минулої доби, 14 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.
Фото - НВ (архів).

Протягом минулої доби, 14 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поруч населеного пункту Південне, противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та доставили до лікувального закладу.

Україна звернеться до суду в Гаазі щодо обстрілів на ДонбасіОфіс генпрокурора підготував інформаційне повідомлення до Офісу прокурора Міжнародного кримінального суду про систематичні обстріли цивільних об'єктів силами РФ на Луганщині.

Неподалік Катеринівки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Луганське ворог вів обстріл позицій наших військових з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке - з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, застосовували підствольні гранатомети та ручні протитанкові гранатомети.

Українські захисники на дії противника відкривали вогонь у відповідь.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань РФ на непідконтрольній території.

Від початку поточної доби, 15 березня, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: