У Молдові мають намір запровадити надзвичайний стан через коронавірус

Читать на русском
Президент Молдови Майя Санду рекомендувала уряду впровадити на два тижні режим надзвичайного стану через погіршення ситуації з коронавірусом.

Президент Молдови Майя Санду рекомендувала уряду впровадити на два тижні режим надзвичайного стану через погіршення ситуації з коронавірусом.

Про це повідомляє Newsmaker.md.

Жінки-президентки та очільниці уряду: якими країнами світу сьогодні керують ледіСкільки в світі жінок-президенток, очільниць урядів, канцлерок та генерал-губернаторок, якими країнами та як довго вони керують.

Вона зазначила, що надалі прогнозується продовження збільшення приросту нових випадків зараження. Через що слід вжити низку заходів, пов'язаних з обмеженнями та прискоренням вакцинації.

«У зв'язку з ситуацією, що погіршується і поганими прогнозами ми вирішили, що необхідні більш суворі заходи. Йдеться про безпеку та інтереси держави. На засіданні ми заслухали жорсткі зауваження фахівців в області охорони здоров'я: втрати можна порівняти з щоденною катастрофою літака з нашими громадянами. Тому настав час перестати ховати голову в пісок», - сказала Санду.

Нагадаємо, з 5 березня Молдова посилила правила в'їзду до країни, зобов'язавши приїжджих проводити 14 днів на карантині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: