На Донбасі бойовики поранили українського військовослужбовця

Читать на русском
Пораненому надана медична допомога. Його евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я задовільний
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

На Донбасі в зоні операції Об'єднаних сил в результаті обстрілу проросійськими бойовиками позицій Збройних сил України отримав поранення український військовослужбовець.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ».

«Сьогодні, 11 березня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників, неподалік Новозванівка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Окупанти використовували по наших військових автоматичні станкові гранатомети, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав осколкове поранення», - сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що пораненому надана медична допомога. Його евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я задовільний.

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики два рази відкривали вогонь у бік позицій ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в результат ворожого обстрілу біля Старогнатівки загинув український військовослужбовець. Україна звернулася до ОБСЄ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: