У Києві жорстоко вбили старшого інспектора Департаменту кіберполіції

Читать на русском
Тіло загиблої виявили ще рано вранці. Невідомий розправився з поліцейською, завдавши їй понад 40 ударів ножем
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Києві рано вранці 7 березня було виявлено тіло жінки з більш ніж 40 ножовими пораненнями. При собі загибла мала посвідчення співробітника Національної поліції. Пізніше стало відомо, що виявлене тіло належить старшому інспектору Департаменту кіберполіції Святославі Петровій.

Про це повідомив журналіст Віталій Губін у Facebook.

«Жінка, труп якої в районі 4 ранку сьогодні виявили з більш ніж сорока ножовими пораненнями неподалік від входу на станцію метро Вирлиця на проспекті Бажана в Києві - старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова», - йдеться в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомили, що близько 3 ранку на пульт управління диспетчерської служби патрульної поліції надійшла інформація, що неподалік від входу в метро «Вирлиця» на проспекті Бажана виявлено тіло молодої жінки зі слідами насильницької смерті.

«Сьогодні близько 03: 00 години в поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в Дарницькому районі столиці на вулиці Бажана виявлено тіло невідомої без ознак життя. Наряд поліцій, який прибув за адресою, виявив тіло жінки з ознаками насильницької смерті», - йдеться в повідомленні пресслужби ГУНП в Києві.

У даній справі вже відкрили кримінальну справу за статтею «умисне вбивство».

Нагадаємо, в п'ятницю, 19 лютого, в центрі Києва водій вдарив пішохода в ході раптово виниклої сварки - потерпілий помер на місці, а водія вже затримали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: