В Індії вакцинували вже більше мільйона чоловік

Читать на русском
Власне сама процедура вакцинації почалася в Індії з 16 січня – в першу чергу щеплення робилися працівникам охорони здоров'я та високопоставленим чиновникам.
Ілюстративне фотоUnicef

В Індії станом на 4 березня після 48 діб з початку загальнонаціональної вакцинації проти COVID-19 кількість вакцинованих вже перевищила мільйон осіб.

Про це повідомляє міністерство охорони здоров'я Індії у своєму звіті.

«Сьогодні о сьомій вечора, у сорок восьмий день загальнонаціональної вакцинації проти COVID-19, було введено 1093954 дози вакцин», - повідомила установа.

Згідно з даними в загальному доступі, з початку пандемії та по сьогоднішній день в Індії зафіксовано 11173567 випадків захворювання COVID-19, що виводить країну на друге місце по захворюваності на коронавірус. Тут Індія поступається тільки Сполученим Штатам.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Власне сама процедура вакцинації почалася в Індії з 16 січня - в першу чергу щеплення робилися працівникам охорони здоров'я та високопоставленим чиновникам.

Для порівняння, за перший тиждень вакцинації від коронавірусу в Україні щеплення індійським препаратом Covishield зробили 9 568 осіб.

Нагадаємо, вакцинація українців стартувала 24 лютого. З Індії привезли 500 тисяч доз. На першому етапі вакцинації щеплення роблять медикам.

«Слово і діло» раніше розповідало, як записатися в лист очікування вакцинації від COVID-19 через додаток «Дія» або через телефон МОЗ.

Відзначимо, що в МОЗ планують вакцинувати 80% українців до кінця року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: