Степанов у Раді розповість про вакцинацію від коронавірусу

Читать на русском
У п'ятницю, 5 березня, Верховна рада розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт міністра охорони здоров’я Максима Степанова щодо кампанії з вакцинації від COVID-19.
Фото - «Слово і діло».

У п'ятницю, 5 березня, Верховна рада розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт міністра охорони здоров’я Максима Степанова щодо кампанії з вакцинації від COVID-19.

У порядку денному сказано, що година запитань до уряду присвячена виконанню плану вакцинації населення України від COVID-19.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Також до другого читання нардепи розглянуть законопроєкт № 4248-1 щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу. Документ передбачає продовження кінцевих термінів встановлення індивідуальних лічильників для населення до 1 січня 2023 року.

Нагадаємо, вакцинація українців стартувала 24 лютого. З Індії привезли 500 тисяч доз. На першому етапі вакцинації щеплення роблять медикам. За перший тиждень вакцинації від коронавірусу в Україні щеплення індійським препаратом Covishield зробили більше 10 тис. людей.

Відзначимо, що в МОЗ планують вакцинувати 80% українців до кінця року.

Також в Україні можуть розширити пріоритетну групу вакцинації від коронавірусу і додати в неї журналістів і священників. Крім цього, вакцини від коронавірусу зможуть перепродати приватним клінікам за собівартістю, щоб українці могли вакцинуватися позачергово.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: