Кулеба прокоментував зняття санкцій з оточення Януковича

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував зняття санкцій з колишнього в. о. прем'єра Сергія Арбузова і ексміністра освіти Дмитра Табачника.
Фото з відкритих джерел.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував зняття санкцій з колишнього в. о. прем'єра Сергія Арбузова і ексміністра освіти Дмитра Табачника.

«З року в рік хтось випадає з цього списку. Причина в тому, що дійсно є зволікання, немає відчутного прогресу у розслідуванні справ в Україні. Конкретно по цих людях ми підняли питання перед нашими правоохоронними органами про те, що треба прискорити роботу, щоб надати ЄС необхідну доказову базу для продовження санкцій», - сказав на брифінгу міністр.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

Раніше ми писали, що зі списку санкцій можуть виключити Олександра Януковича – сина колишнього президента. Санкції скасують, оскільки Україна не може надати переконливі докази доцільності їхнього збереження.

Нагадаємо, учора ЄС зняв санкції з колишнього в. о. прем'єр-міністра Сергій Арбузова і ексміністра освіти Дмитра Табачника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: