Дочка Киви виграла конкурс на посаду в Полтавській міськраді

Читать на русском
Дочка нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви Катерина виграла конкурс на посаду директора Департаменту з питань реєстрації в міськраді Полтави.
Фото з відкритих джерел

Дочка нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви Катерина виграла конкурс на посаду директора Департаменту з питань реєстрації в міськраді Полтави.

Про це пише «Новое время».

Конкурсна комісія визнала її переможницею на заміщення вакантної посади. При цьому вона була єдиною, хто подав документи на конкурс.

За даними комісії, дівчина успішно здала тестове завдання і виконала три практичних завдання на «добре», «відмінно» і «відмінно». Вона отримала 23 бали з 25 можливих. Її рекомендуватимуть на призначення директором департаменту.

Раніше виданню «Полтавщина» Ілля Кива розповідав, що його дочка подає документи на конкурс.

«Вона доросла, їй 27 років. Вона самостійно прийняла це рішення. Якщо виграє конкурс — буде працювати. Не виграє – займеться чимось іншим», — зазначив нардеп.

Зазначимо, Катерина Кива закінчила Харківський національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого та Національну академію внутрішніх справ у Києві. З 2017 року працювала в органах поліції. У вересні минулого року вона звільнилася з посади старшого інспектора відділу організації відбору та проведення атестації в департаменті кадрового забезпечення поліції.

Нагадаємо, у квітні 2020-го ДБР повідомило про підозру Іллі Киві за фактом побиття відвідувача ресторану. Він у ресторані вдарив одного з відвідувачів головою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: